Huippumoodi Triathlon Valmennus

 

Huippumoodin triahtlonin verkkovalmennus käynnistyy lokakuussa 2021!

Valmennuksessa on kaksi tasoryhmää: 

  • Harraste (lajin aloittajat tai jo aloittaneet)
  • Haaste (lajia harrastaneet)

Tasoryhmien tavoitteet:

  • Harraste = Järkevöittää harjoittelua, harrastaa säännöllisesti, kehittyä monipuolisesti. Suorittaa (omatoimi tai kisa) spintti -tai perusmatka kesällä 2022. Harjoitusmäärä kauden aikana keskimäärin 5-9h./vko.
  • Haaste= Kehittyä triathlonissa joka lajin osalta, nousujohteinen suunnitelmallinen harjoittelu. Suorittaa kesällä 2022 puolimatka tai perusmatka tai parantaa aikaa niissä. Harjoitusmäärä kauden aikana keskimäärin 6-11h./vko.

Lisätietoja valmennusesta täältä ja ilmoittautumiset Nousukunto.fi sivujen kautta!

 

Lisäksi yksilövalmennettaville Huippu ryhmä, jonka tavoitteena on täysmatkan suorittaminen tai ajan parantaminen täysmatkalla, lisätietoja suoraan ryhmän valmentajalta Anu Junnilalta (anu@huippumoodi.com).

 

Huippumoodille on rakentunut vuosien myötä oma triathlon -tiimi. Tiimiin kuuluvat lähtökohtaisesti kaikki Huippumoodin triathlon -valmennuksessa olevat henkilöt. Järjestämme tiimin kanssa yhteisharjoituksia, tapaamisia sekä myös kilpailuita.

Liittymällä triathlon -valmennukseen, saat etuja myös muista Huippumoodin palveluista, kuten leireistä.

 

Huippumoodin triathlonvalmennuksista vastaavat kokeneet valmentajat ja triathlonistit Anu Junnila ja Lasse Seppänen. Lisää valmentajista voit lukea "ME" sivulta.

 

Lisätietoja triathlon valmennuksista saat lähettämällä viestin yhteystietolomakkeella tai sähköpostitse: anu(at)huippumoodi.com /lasse (at)huippumoodi.com